Pro Váš pohodlný nákup využíváme soubory cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
OK

Nevíte si rady?

Potřebujete poradit a nebo objednat po telefonu?

Zavolejte nám!!! Po-Ne: 8-18h

+420 774 337 527

 

 

KONTAKTY

Josef Goldman Top-koberce.cz
Rovnoběžná 1/1001
Horní Suchá 735 35
tel: 774 337 527
info@top-koberce.cz

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 979,00 Kč (39,16 EUR)
skladem
naše cena 109,00 Kč (4,36 EUR)
skladem
naše cena 679,00 Kč (27,16 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3Doprava zdarmaZ důvodu bezpečnosti dočasně nelze platit objednávku dobírkou, ale pouze platbou předem. Děkujeme za...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 229,00 Kč (9,16 EUR)
skladem
naše cena 349,00 Kč (13,96 EUR)
skladem
naše cena 329,00 Kč (13,16 EUR)
skladem

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Josefu Goldmanovi Top-koberce.cz, se sídlem Rovnoběžná 1/1001 Horní Suchá, IČ 05999162, zapsaná u Živnostenského úřadu v Havířově. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů